lauantai 24. heinäkuuta 2010

Viimeinen pyöräilypäivä



Vielä olisi matkaa lentokentälle noin 90 kilomeriä mutta minulle on varattu jo huone Trogirin kaupungista josta on Splitin lentokentälle matkaa noin 15 km. Päivän aikana tulee vastaan taasen iso silta joka on nyt pidempi mutta kansi on vain 40m merenpinnasta. Keli on kuuma ja pieni ukkosmyrskykin osuu päivän matkalle. Osa matkasta kulkee taas kauempana rannasta ja taas on kuuma päivä. Suorastaan tuskainen ajopäivä.



Toisaalta matka saa tänään päätöksen ja se luo jonkinmoisen tyhjän olon ja tietynlainen väsymys piinaa koko päivän. Sisämaassa huomaa sen että tämä alue ei ole turistien suosiossa. Tien varsilla on ihmisiä seisomassa mainoskylttien kanssa joissa mainostetaan majoitus kohteita.
Loppumatka oli tuskaa mutta löysin perille, ilmastoituun huoneeseen mainiosti ja päivän päätteeksi pakkasin tavarani seuraavan päivän lentoa varten sekä purin pyörän lentokuntoon. Saimme sovittua että paikan isäntä antaisi meille aamulla kyydin lentokentälle joten aamusta tulisi paljon helpompi. Illalla tutustuttiin vielä Trogirin vanhaan kaupunkiin ja käytiin syömässä loistava illallinen.



- 1.7
- päivän kilometrit 75.68 km
- ajoaika 4:04:23
- Keskituntinopeus 18.57 km/h
- Max nopeus 60.48 km/h
- koknais km/aika 3679/208:12
- Yö paikka Trogir Kroatia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti