perjantai 23. heinäkuuta 2010

27.6. 2010

Matka jatkui aamusta lämpimässä kelissä pois majapaikasta joka oli huoneisto jonka illalla vuokrasimme. Tarkoitus oli ajaa vielä muutama kilometri leirintäalueelle jonne saksalainen pyöräily ystävämme Dirk oli mennyt edeltäpäin mutta suomesta lentäneen ystäväni voimat loppuivat totaalisesti ja päätimme ottaa huoneen Pinezicin kylästä. Huoneisto oli siisti isolla parvekkeella varustettu apartment. Hintaa tällä keittiöllä, makuuhuoneella ja kylpyhuoneella olevalla huoneistolla oli 30€.



Matkaa lauttarantaan, Valbiskaan oli vain muutama kilometri ja sekin lähestulkoon alamäkeä. Rannassa ostimme liput lautalle ja jäimme odottelemaan lautan saapumista rannassa olevaan ravintolaan. Lautta saapui tunnin odottelun jälkeen ja matka Rabin saarelle kesti puolitoista tuntia. Maisemat mereltä olivat hienot ja matka meni maisemia kuvatessa.




Loparin satama

Lautan alakerrassa oli ravintola josta löytyi paljon esitteitä Rabin saaren lomakohteesta Loparin kylästä. Päätimme viettää siellä yhden lomapäivän. Lopar oli hieno paikka ja vuokrattavia huoneita ja huoneistoja oli paljon. Myös paikassa oli hieno leirintäalue mutta telttapaikka oli lähes samanhintainen kun huone joten päätettiin ottaa huoneisto. Huoneisto oli hupputasoinen, ilmastoinnilla varustettu joka tosin maksoi 5€ lisää mutta oli sen arvoinen sillä ulkolämpötila oli nyt reilut +30 astetta. Päätimme ottaa seuraavaksi päiväksi myös vapaa päivän sillä nyt olin pienen loma tarpeessa ja seuraavana päivänä oli myös tarkoitus postittaa kotiin tavaraa jota en enää tarvinnut ja oli päästävä eroon ylimääräisestä tavarasta jotta ei tarvitsisi maksaa ylipainomaksua lentokoneeseen. Nyt piti myös suunnitella loppumatka ja käytettävä reitti Splittiin josta lentäisimme takaisin kotiin.


Auringonlasku huoneiston parvekeelta nähtynä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti