tiistai 15. kesäkuuta 2010

Huomenta kaikille täältä Unkarista.

Illalla tuossa laskeskelin jäljellä olevia kilometrejä ja vertasin sitä käytettävissä olevaan aikaan. Nyt näyttää siltä että minun on muutettava kaupunkia jonne päätän matkani. Kilometrejäkin on tullut aika paljon enenemän kun suunnittelin. Nyt ajetut kilometrit on yli 2500km ja matkaa on vielä paljon jäljellä. Tutkailin karttoja laskeskelin kilometrejä ja vertailin sitä käytettävissä olevaan aikaan niin ehkä etelä Kroatia ja tarkemmin Dubrovnik olisi matkani päätepiste. Ateena siis jäisi haaveeksi. Tosin en olisi itse niinkään pettynyt että sinne asti en pääsisi. Laskujen mukaan Dubrovnikssä matkamittarin lukemat ovat lähelle 4000 kilomeriä ja siitä matkaa Ateenaan olisi vielä lähes 1000 kilomeriä joka tietäisi ajallisesti noin paria viikkoa.Minulle tärkeämpi kokemus on kuitenkin Kroatian rannikko ja saaret ja se on pääsyy miksi suuntasin matkani nyt tähän suuntaan. Myös se että olen jo nyt nähnyt paljon matkallani on yksi matkan onnistumisen merkki. Oikeastaan niitä ajokilometrejä on vaan kertynyt enenemän mitä osasin laskea. Mutta eipä luovuta vielä ajatuksesta Ateenasta, tosin en olisi pettynyt vaikka sitä kaupunkia en tällä matkalla näkisi, joten älkää olko tekään, jos niin ei käy.

1 kommentti:

  1. Hienoa! Ihan hyvä idea vaihtaa Kroatiaan. Varsinkin, kun Kreikassakin nyt ovat kaikki asiat kuten ovat ja siellä saattaisi tulla kaikkea ikävää sälää. Kroatian rannikko on kaunista ja siellä on vielä varmasti hiukan edullisempaakin. Minusta tuo oli hyvä päätös, erittäin hyvä:):)

    Hyvää matkaa taas eteenpäin. Ota siellä Kroatiassa hiukan relaa ja nauti niistä kauniista saarista. :):) Parhain terveisin, Eeva

    VastaaPoista