torstai 13. toukokuuta 2010

Lepo päivä...

Lepo päivä..
Nyt jalka tuntuu hivenen paremmalta. olen lähdössä 3km päässä olevaan Rummun kylään pika pankkiin nostamaan vähän rahaa ja samalla testaamaan miltä jalassa tuntuu. Illalla on tarkoitus painua saunaan ja pakata tavarat valmiiksi aamua varten. Rummun kylässä on vankila ja siellä on kaivos jonka valtava maakasa louhoksen vieressä näkyy todella kauas. Aamiainen oli loistava ja runsas ja maksoikin peräti 3,30€.

leiripaikkani: http://www.kallastetalu.ee/

Huomenna matka jatkuu, ainakin Haapsaluun, ellei jopa pidemmälle. Haapsalussa olisi minulla yö sija Peetterin ja Astridin kesämökin pihalla. Pitää katsoa huomenna miten meno maittaa ja jalka kestää.
Hyvää helatorstaita kaikille… mää meen nyt pankkiin, kauppaan ja huoltamaan pyörää sekä varusteita, sitten makaamaan aurinkoon ja illalla saunaan.

6 kommenttia:

 1. Matkakertomuksesi on mielenkiintoista luettavaa. Kuvat elävöittävät blogiasi hienosti. Taisin jäädä jo koukkuun ja aion käydä lukemassa seikkailujasi lähes päivittäin. Toivottavasti polvi paranee pian! T: Ulla

  VastaaPoista
 2. Heissan! Minua kiinnostaa tämä myös kovasti varmaankin siksikin, että kuten sanottu, isäni oli nuorempana kilpapyöräilijä. Vielä kun me lapset olimme jo maisemissa jne., niin hän teki ihan harrastuksen vuoksi aina sunnuntaisin fillariretken Helsingistä Porvooseen ja takaisin.
  Tsemppiä taas suraavaan etappiin. Toivottavasti polvi paranee. terv. Eeva

  VastaaPoista
 3. Nyt tänään olen nappailut muutamia tulehduskipulääkkeitä ja kyllä se vähän paremmalta tuntuu. Aamupäivästä heitin kauppa reissun ja kipeä oli. Pitää mennä sitten huomenna Haapsaluun ja jos polvi, tai pohje kumpi se nyt onkaan, kipeytyy niin sitten Haapsaluun lääkärin pakeille. Onneksi siellä on paikallisa tuttujakin.

  VastaaPoista
 4. No just niin. Mene ihmeessä sinne lääkäriin. Sulla on vielä pitkä matka edessä:):) terv. Eeva

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä polvien kanssa. Kannattaa ottaa varovasti, sillä polviin voi saada ajamalla melko pitkäkestoisenkin vaivan. Itse jouduin keskeyttämään yhden reissun polven rasitusvamman (ITBS) takia. Olisin ehkä välttänyt tämän säätämällä ajoasentoa ja kuuntelemalla enemmän kroppaa.(nimim.563km kolmessa päivässä..)

  Missä kohti kipu tarkalleen on? Yleensä polvikivut johtuvat joko virheellisestä ajoasennosta tai liian suuresta kilometrimäärästä tai sitten molemmista. Varmaan tuttua tietoa sinulle mutta kerrataan nyt, jos muillakin lukijoilla on polvivaivoja. Venyttely, jää ja särkylääkkeet auttanevat myös. Olipa maailmanympäripyöräilijä Mark Beaumontilla oma hierojakin joillain etapeilla, juuri polvien takia. Tuossa linkissä on tietoa yleisistä polvivaivoista: http://www.cptips.com/knee.htm

  VastaaPoista
 6. Näin pari vuotta jälkikäteen lukiessa - hieno blogi. Kade olen hienosta reissusta.

  Oma kesän reissu jäi Turku-Seinäjoki -akselille, ja kaikki paikat rikki. Toisaalta, vähän turhan kylmiltään tuli lähdettyä polkemaan satasen päivämatkaa. Ensi vuonna tiedän paremmin.

  Kiitos todella mielenkiintoisesta blogista!

  VastaaPoista