keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Vihdoinkin oikein kunnon keli. Aamusta asti aurinko paistoi mutta kuitenkin aamulla oli kylmä. Aamu oli muutenkin hivenen tahmea kun yöpuulle painuttiin vasta puolenyön jälkeen. Laiva lähti klo 8:00 joten satamassa piti olla noin tuntia enne ja kun ajomatkaakin aamulla oli jonkin verran soitti kello klo 6:00

Pyörä laivaan ja aamiasipöytään klo 9:15. Söin mutta en ihan ähkyä koska ajaminen täyteen ängetyllä mahalla on tuskaa. Lähdin seuraamaan Tallinasta Kansainvälistä polkupyöräreittiä EuroVelo 1.stä kohti Haapsalua . Ajoin viinmevuonna saman reitin Haapsalusta Tallinnaan päin joten en edes etsinyt karttaa.maisemat komeita ja sää aurikoinenPäivän tiet olivat hyviä

Koko päivän Pysyin reitillä enkä edes vahingossakaan eksynyt. Reitti on hieno ja rauhallinen ajettava. Matkaani varjostaa nyt vaan jo eilen alkanut kipu oikean polven taitteessa. Loppupäivästä silmistä valui vesi ja suomalisia kirosanoja sinkoili virolaisessa metsässä. Kipu oli niin kovaa että ajoin viimeiset 5 km vain toista jalkaa käyttäen. Jos huomen aamulla tuntuu edes yhtään kipua jalassa, en lähde tien päälle vaan yritän rauhoittaa jalan ja saada sen kuntoon. Teiden kunto oli koko päivän reitillä hyvä ja liikenne todella rauhallista. Maisemat hienoja, auringon paistetta mutt kuitenkin merenläheisyydessä ajoviimassa oli melko kylmä.


Keila joen putoukset

Tallinasta matka jatkui Keila joelle saivan rantoja nuollen siitä Paldiskiin ja siitä Padisen leirintä alueelle jossa vietän nyt ainakin tämän yön.
Päivän Kilometrit 84 km
Ajoaika 5:o5 h
Keskituntinopeus 16.62 km/h
Max nopeus 40.02 km/hiltapala leirissä

3 kommenttia:

 1. No voi harmi, että alkoi se polvi reistailla. Varmaankin joku rasitusvamma, toivottavasti menee ohi. Kannattaa piipahtaa lääkärissä, jos se vain jatkuu.

  Onnea vaan tämän päiväisestä, ajoit aika pitkän matkan. Toivottavasti uni maistuu nyt:):) terv. Eeva

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti polvi on parempi! Jos mahdollista käytä kylmägeeliä, se voi helpottaa, ainakin hieman. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Mulle tulee mieleen monen pyöräilijäkaverin kokemukset lukkopolkimen säädöstä. Eli jos on vähänkin väärä asento jalkaterällä niin polvi rasittuu. Voisiko olla tästä kyse? Tsemppiä ja burana huulee ja menoksi, kyl se siitä.

  VastaaPoista